Bazar Caritabil de Crăciun la LTAS

Reprezentanții Clubului Leo din cadrul Liceului Teoretic „Axente Sever” Mediaș se implică în această perioadă în numeroase acțiuni caritabile menite să aducă bucurie în sufletele unor familii din municipiul Mediaș și din împrejurimi. Conducerea Leo Club, reprezentată de Raluca Todirel și Cătălin Herciu, alături de voluntarii Leo din unitatea noastră de învățământ au decis să-și unească eforturile pentru ca sărbătoarea Crăciunului să aducă lumină și căldură pentru familii cu situație materială precară, aplicând principiul „Dăruind vei dobândi”.

Acesta a fost gândul care i-a animat pe axentiști cu ocazia organizării unui Bazar Caritabil de Crăciun în ziua de vineri 8 decembrie 2023. Liceenii noștri  au gătit prăjituri și dulciuri pentru toate gusturile, care au fost expuse în holul unității de învățământ. Produsele de patiserie s-au epuizat rapid, ele atrăgând numeroși elevi și cadre didactice. Succesul acestui bazar i-a determinat pe reprezentanții Leo Club să organizeze și săptămâna viitoare un bazar similar.

În paralel cu bazarul de Crăciun, Leo Club Mediaș organizează, până la finalul săptămânii viitoare, și o colectare de jucării de pluș în cadrul campaniei „Încălzește un suflet”. Aceste jucării, alături de sumele de bani strânse cu prilejul Bazarului de Crăciun, vor fi utilizate pentru achiziționarea de dulciuri pentru copiii cu situație materială dificilă din comuna Ațel, dar și pentru un elev beneficiar al Bursei Leo.

Cluburile LEO încurajează tinerii să deprindă calități de leadership prin participarea în activități de servicii sociale. Membrii unui club Leo conduc diverse proiecte în domeniile sănătății, pentru persoanele în vârstă, pentru copii, pentru persoane cu dizabilități, promovând și activități de dezvoltare personală.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>