„Gogu” din X Mate Info – speranța arbitrajului medieșean

Se numește Cristian Rău și este elev în clasa a X-a Matematică Informatică la Liceul Teoretic „Axente Sever”. Este dedicat specializării pe care o urmează și este component de bază al echipei de robotică a liceului nostru, LTASrob. Aceste detalii ar fi poate suficiente pentru a ilustra studiu, seriozitate, implicare, devotament, și prea puțin timp pentru alte activități. Și cu toate acestea, Gogu, așa cum îl alintă cunoscuții, are timp suficient pentru un alt domeniu care îl atrage: sportul.

Cristian Rău a început activitatea de performanță în domeniul kickboxingului, fiind legitimat la clubul Dragon Fight Academy din municipiul nostru. Sub culorile acestui club, Gogu a desfășurat 14 meciuri în diferite competiții, obținând 10 victorii. Fără a renunța la kickboxing, sportivul axentist și-a descoperit pe parcursul anului 2023 un nou domeniu sportiv: fotbalul. Și dacă la 16-17 ani orice adolescent își dorește să-i calce pe urme lui Leo Messi sau Cristiano Ronaldo, în cazul lui Cristi Rău opțiunea fotbalistică s-a îndreptat către … arbitraj.

Iar rezultatele nu au întârziat să apară. Cristian Rău a primit recent titlul de „Cel mai promițător arbitru asistent” din partea Asociației Județene de Fotbal Sibiu, pe al cărei site apare axentistul nostru. În prezent Gogu este delegat la meciuri de fotbal din campionatele de tineret și la nivel de Liga a IV-a, dar își dorește să promoveze în corpul de elită al arbitrajului românesc. Dintre arbitrii de top care activează în Liga I Cristian îi admiră pe Ovidiu Hațegan și pe Istvan Kovacs, cărora își propune să le calce pe urme.

Îi dorim lui Cristian Rău să îmbine cu succes școala, robotica și sporturile pe care le practică, și să aibă parte de o carieră merituoasă în anii următori în tot ceea ce-și propune.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>