Un nou sport practicat cu succes de axentiști

Fotbal, atletism, tenis de masă, handbal…de obicei acestea sunt sporturile cele mai frecvent practicate de către elevii Liceului Teoretic „Axente Sever”. Pe această listă își face încet dar sigur prezența un nou sport: echitația. Și nu ne referim la un hobby, ci pur și simplu la sportivi axentiști legitimați la cluburi ecvestre, care obțin performanțe la competiții de echitație.

O practicantă a acestui sport este Lorena Ionescu din clasa a IX-a Științe Sociale. Aceasta este legtimată la clubul Team Bucur Hermannstadt și și-a descoperit în ultimii ani dragostea pentru cel mai nobil animal, calul. Lorena a participat vineri 15 decembrie 2023 la Centrul de echitație „163 Plopi” din Prejmer la etapa a III-a a turneului WINTER TOUR. Sportiva clubului Team Bucur și calul Sara s-au clasat pe primul loc la proba 7-Elite Tour.

O felicităm pe Lorena Ionescu pentru acest rezultat și îi dorim să participe la cât mai multe competiții ecvestre în anul 2024. Turneul Winter Tour din județul Brașov a fost organizat de Federația Ecvestră Română și Clubul Sportiv Ecvestru „163 Plopi”.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>