Primul podium al anului 2024 pentru LTASrob

   Echipa de robotică a Liceului Teoretic „Axente Sever” a început în forță anul 2024. Componenții LTASrob au participat joi 4 ianuarie la Cluj Napoca la a VI-a ediție a competiției de robotică intitulată DemoPunk. Evenimentul a fost găzduit de resortul Wonderland, fiind organizat de echipa Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Turda, numită Cyberpunk Robotics. Între cele 18 echipe de robotică s-au aflat și cele 3 echipe ale liceelor din municipiul Mediaș.

Componenții LTASrob și robotul Goguțu au trecut cu bine „botezul” începutului de an și s-au clasat pe poziția a treia la DemoPunk. Orice echipă de robotică trebuie să participe la cel puțin 3 demo-uri cu alte echipe similare pentru a participa la etapa regională a First Tech Challenge România. Iar echipa liceului nostru va mai participa la finalul săptămânii viitoare la ultimul demo înainte de regionale, care va avea loc sâmbătă 13 ianuarie la Alba Iulia.

Dorim mult succes echipei LTASrob și celorlalte echipe de robotică din municipiul nostru și suntem convinși de faptul că Primăria Municipiului Mediaș și implicit primarul Gheorghe Roman vor sprijini echipele medieșene cu tot ce va fi necesar pentru participarea lor la etapa regională a First Tech Challenge România.

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>