David Doroga, noi rezultate de prestigiu și noi perspective în ciclism

David Doroga, elev în clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză, practică de mai mulți ani ciclismul de performanță. Începând din 2023 David a devenit component al Clubului Sportiv Municipal Mediaș Mediaș și a participat la numeroase competiții pe parcursul anului trecut.

În premieră pentru ciclistul medieșean, acesta a luat startul în Cupa României la Ciclocross, competiție care s-a desfășurat pe parcursul a 5 etape. În fiecare din aceste David Doroga s-a clasat pe podium sau imediat în preajma podiumului, ultima etapă desfășurându-se vineri 20 ianuarie 2024la Vatra Dornei. Astfel David a încheiat ultima etapă de la Vatra Dornei pe locul al doilea, iar în clasamentul general al competiției s-a clasat pe poziția a treia la categoria sub 23 de ani.

Tot la Vatra Dornei s-a desfășurat Campionatul Balcanic de Ciclo-Cross, unde David Doroga a avut o prestație foarte bună și s-a clasat pe locul al 6-lea.

Din acest an 2024 lui David i s-au deschis noi perspective în domeniul ciclismului internațional, odată cu semnarea unui contract cu echipa italiană Vini Monzon – Savini Due – Omz Team, și astfel sportivul medieșean va putea concura la competiții pe plan european și nu numai.

Îl felicităm pe David Doroga pentru aceste performanțe și pentru pasiunea pe care o demonstrează în acest sport și îi dorim mult succes atât la examenul de bacalaureat cât și la competițiile naționale și internaționale la care va lua startul.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>