Vanesa Giangu, noi victorii în orașul lui Bacovia

În perioada 10-11 februarie 2024 municipiul Bacău a găzduit a 19-a ediție a Concursul Național – Memorialul „Dorin Melinte” la atletism. Concursul s-a desfășurat în Sala „Doina Melinte” din Bacău fiind rezervat juniorilor 1 (U20), cadeților (U18) și juniorilor 3.

Una dintre atletele de viitor ale Mediașului, care încet dar sigur devine certitudine, este Vanesa Giangu, elevă în clasa a IX-a Instructor Sportiv. Reprezentanta Clubului Sportiv Școlar Mediaș, pregătită de antrenorul Vasile Herman, a luat startul în probele de 1500 și respectiv 3000 de metri, reușind să se impună fără mari emoții în cele două curse. Astfel, Vanesa Giangu a încheiat proba de 1500 de metri în 5 minute și 78 de sutimi. O zi mai târziu Vanesa s-a impus și în proba de 3000 de metri, pe care i-a alergat în 10 minute, 56 de secunde și 24 de sutimi. Acest timp este superior cu mai bine de o jumătate de minut celui obținut la Cupa 1 Decembrie găzduită în urmă cu 2 luni tot de municipiul Bacău.

O felicităm pe Vanesa Giangu și pe antrenorii Clubului Sportiv Școlar Mediaș și le dorim tuturor mult succes în competițiile anului 2024.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>