Debut pentru Vanesa Giangu în competiții internaționale

Prima zi a lunii mai a însemnat și prima cursă internațională a atletei medieșene Vanesa Giangu din clasa a IX-a Instructor Sportiv. Sportiva pregătită de antrenorul Vasile Herman a luat startul la Oderzo la Cursa Europeană de alergare pe șosea rezervată junioarelor U20, dotată cu „Trofeo Opitergium”.

Vanesa Giangu, Lenuța Constantin, Claudia Costiuc și Florentina Zub au reprezentat delegația României care a alergat în Italia la a 27-a ediție a „Oderzo Città Archeologica” pe distanța de 5000 de metri. Chiar dacă nu s-a clasat pe podium, această cursă reprezintă prima participare internațională a sportivei medieșene, care calcă astfel pe urmele altor atlete care au alergat la Oderzo, precum Iulia Mărginean sau Alexandra Hudea. Delegația României a încheiat „Trofeo Opitergium” pe locul al 6-lea.

O felicităm pe Vanesa Giangu pentru debutul în competiții internaționale și suntem convinși de faptul că va reprezenta cu cinste municipiul Mediaș și implicit România la viitoarele concursuri.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>