Fabio Blaga (clasa a XII-a SN) pe urmele lui Darius Olaru

În urmă cu 9 ani, pe când era elev al liceului nostru, tot la profilul de Științele Naturii, Darius Olaru era convocat la naționala României sub 18 ani, pentru două jocuri de verificare în compania reprezentativei U19 a Moldovei. De acolo i se deschideau noi perspective fotbalistice sportivului medieșean, devenit căpitanul echipei campioane a țării, FCSB, și calificat cu naționala României la Euro 2024.

Nu știm dacă acesta va fi și traseul lui Fabio Blaga, elev al Liceului Teoretic „Axente Sever” tot la profilul de Științele Naturii, însă portarul celor de la ACS Mediaș are șansa de a repeta și a depăși performanțele lui Darius Olaru. Ne referim aici la faptul că Fabio a fost convocat pentru o acțiune de selecție a reprezentativei sub 18 ani a României, care va avea loc la București în perioada 12-15 mai 2024. Anul viitor selecționata Under 18 va participa la Campionatul European, organizat chiar în România.

Îl felicităm pe Fabio Blaga pentru evoluția din acest sezon sub culorile formației ACS Mediaș, evoluție care cu siguranță i-a adus convocarea la lotul național U18, și-i dorim mult succes în domeniul sportului rege.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>