„Natura și Omul” – ediția 2024

În perioada 1 februarie – 18 martie 2024 la Liceul Teoretic „Axente Sever” s-a desfășurat a patra ediție a concursului județean „Natura și Omul”. Concursul se adresează elevilor din școlile gimnaziale și din liceele din România, și se desfășoară pe secțiuni precum fotografie, postere și desen, pictură, prezentări powerpoint și o secțiune de eseuri in limba franceză, intitulată „L’homme et la forêt”.

La ediția de anul trecut a concursului organizat de unitatea noastră de invățământ au participat peste 100 de lucrări din toată țara, iar elevii participanți au surprins plăcut prin imaginație, talent, originalitate și creativitate.

Coordonatorii concursului „Natura și Omul” sunt doamnele profesoare Ana-Maria Agîrbiceanu, Delia Duma, Alina Hațegan și Lenuța Moldovan.

Concursul „Natura  și Omul” a debutat în 2021 și se bazează pe creații literare în limba franceză și pe secțiuni artistice (desen, fotografie, prezentări powerpoint) prin care sunt surprinse aspecte ale naturii prin ochiul artistului sau al obiectivului camerei foto.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>