Generația 1994 a spus „prezent” la întâlnirea de 30 de ani

„Timp, încotro mergi?” Cu siguranță elevii promoției 1994 s-au aflat vineri, 31 mai 2024 la ora bilanțului. Și nu oriunde, ci la Liceul Teoretic Axente Sever.

După 3 decenii extraordinare, clasa a XII-a Chimie-Biologie a anului 1994 a revenit pe băncile unității noastre de învățământ. Pentru ei a sunat din nou clopoțelul care le-a reamintit de mult așteptata oră de dirigenție. Și chiar dacă numeroși reprezentanți ai generației 1994 aud zilnic clopoțelul, fiind cadre didactice, de data aceasta impactul revederii cu colegii a fost plin de bucurii și emoții deopotrivă. La fel de emoționați au fost și cei care nu se află în țară și au participat online la întâlnirea de 30 de ani.

Printre cei care au luat loc în bănci la ora de dirigenție s-a aflat și secretara unității noastre de învățământ, Cristina Negrea. Emoțiile au fost amplificate de primirea călduroasă a elevilor clasei a IX-a Științele Naturii intensiv Engleză, îndrumați de doamna dirigintă Ioana Hudea. Ele s-au transmis și către directoarea instituției, Ana-Maria Agîrbiceanu, și au copleșit-o pe diriginta promoției 1994, doamna profesoară Camelia Pumnea.

Ulterior aceste emoții s-au risipit iar adolescenții promoției 1994 s-au lăsat cuprinși de buna dispoziție și de amintirile peripețiilor din liceu. Au plecat bucuroși de faptul că au avut ocazia să se reîntâlnească, să schimbe impresii și să constate că prieteniile din anii de liceu au dăinuit până în zilele noastre.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>