Atleta de aur a Mediașului a alergat cu succes pe Cluj Arena

Alexandra Hudea, elevă în ultimul an de liceu la profilul de Științe Sociale, a luat startul în Finala Campionatului Național de Seniori, găzduită în ultimul weekend al lunii iunie de municipiul de pe Someș.

Sportiva pregătită de antrenorul Vasile Ibășfălean a avut o prestație excelentă în proba de 5000 de metri, pe care i-a alergat în 16 minute, 27 secunde și 64 de sutimi. Acest rezultat i-a adus podiumul Alexandrei Hudea, ea clasându-se pe poziția a doua.

De remarcat este faptul că Alexandra Hudea a luat startul și în finala de 1500 de metri, unde s-a clasat pe locul al 4-lea, cu timpul de 4 minute, 18 secunde și 35 de sutimi. Acest timp i-a permis să realizeze baremul de calificare pentru Campionatul Mondial U20 care se va desfășura în Peru la sfârșitul lunii august.

O felicităm pe atleta de aur a Mediașului și îi dorim o prestație deosebită în competițiile internaționale din această vară, prin care să păstreze cu succes municipiul Mediaș pe harta sportului internațional.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>