Alexandra Hudea cucerește din nou Bănia

În perioada 20-21 iulie 2024 la Craiova s-a desfășurat etapa finală a Campionatului Național de seniori și tineret U23. Competiția a fost găzduită de stadionul de atletism „Nicolae Mărășescu” și s-a bucurat de participarea a peste 200 de atleți din partea a 75 de cluburi.

La etapa finală a Campionatului Național de seniori și tineret U23 au participat și 2 axentiști legitimate la Clubul Sportiv Școlar Mediaș. Este vorba de Alexandra Hudea din clasa a XI-a Științe Sociale și de Vanesa Giangu din clasa a IX-a Instructor Sportiv. Alexandra Hudea a luat startul în două finale, cea de 800 de metri și respectiv cea de 1500 de metri în vreme ce Vanesa Giangu a alergat în finala de 5000 de metri.

Sâmbătă 20 iulie Alexandra Hudea a câștigat finala de 1500 metri pe care i-a alergat în 4 minute, 22 de secunde și 62 de sutimi, reușind să își adjudece astfel un nou titlul de Campioană națională. Astfel sportiva pregătită de antrenorul Vasile Ibășfălean s-a încununat din nou cu medalia de aur în Bănie, după ce în urmă cu un an, pe același stadion și în cadrul aceleiași competiții devenise campioană națională la 5000 de metri. O zi mai târziu atleta de aur a Mediașului a alergat și în finala de 800 de metri, unde s-a clasat pe poziția a patra cu timpul de 2 minute, 9 secunde și 64 de sutimi.

În ceea ce o privește pe Vanesa Giangu, aceasta a alergat cei 5000 de metri în 19 minute, 44 de secunde și 47 de sutimi, timp care i-a adus locul al 6-lea.

Le felicităm pe atletele noastre și pe antrenorii lor Vasile Ibășfălean și Vasile Herman pentru prestația remarcabilă din Bănie, prestație care s-a dovedit un excelent antrenament pentru competițiile naționale și internaționale ale acestei veri.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>