Rebeca Sălcudean, premiul I la Dracula Music Contest 2024

Deși este vacanță, numeroși axentiști se bucură de aceasta prin … muncă. Nu este doar cazul Alexandrei Hudea sau al Vanesei Giangu în domeniul atletismului, ci și al unei alte eleve a profilului vocațional de la Liceul Teoretic „Axente Sever”.

Numele ei este Rebeca Sălcudean și este în clasa a X-a Instructor Sportiv. Pasiunea ei este muzica, fapt demonstrat de numeroasele festivaluri naționale și internaționale pe a căror scenă a urcat.

Cel mai recent concurs care a avut-o în prim plan pe Rebeca Sălcudean a fost Festivalul Dracula Music Contest de la Bran, care a ajuns la a 8-a sa ediție. Aceasta s-a desfășurat sâmbătă 20 iulie, pe mai multe secțiuni, precum pop românesc, pop internațional sau muzică de film.

La prima ei participare la Dracula Music Contest, Rebeca Sălcudean a obținut premiul I la secțiunea pop internațional, după ce a impresionat publicul brașovean cu o piesă din repertoriul Christinei Aguilera („Mercy on me”).

Cu siguranță vara aceasta axentista noastră nu va avea parte de prea multă vacanță, deoarece se anunță și alte concursuri muzicale la orizont, motiv pentru care îi dorim succes în continuare și sperăm ca timbrul ei vocal să impresioneze publicul de pe orice scenă pe care va urca.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>