Alexandra Hudea și un altfel de America Expres în Peru

Singura legătură dintre sportiva de aur a Mediașului și o emisiune difuzată pe un post național de televiziune o constituie continentul american. Alexandra Hudea va reprezenta România la Campionatele Mondiale de atletism juniori sub 20 de ani. Evenimentul ajuns la a 45-a ediție se va desfășura în Peru, în perioada 27-31 august, cu participarea sportivilor din 43 de țări de pe toate continentele lumii.

Delegația României, care cuprinde 19 sportivi, va ajunge la Lima pe 24 august. Sportiva medieșeană va lua startul în finala de 5000 de metri și în probele de 1500 și respectiv 3000 de metri, ale căror finale vor avea loc în ultimele zile ale competiției.

Îi dorim mult succes Alexandrei Hudea din clasa a XII-a Științe Sociale la această ediție de pe continentul sud-american și suntem convinși că va reprezenta cu cinste municipiul Mediaș și țara noastră. Campionatele Mondiale de Atletism U20 din Peru reprezintă competiția internațională dedicată sportivilor născuți începând din 1 ianuarie 2005.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>