2 atleți din clasa a 10-a Sport pe podiumul Sibiu Challenge

Până acum 35 de ani ziua de 23 august era sărbătorită cu fast ca ziua națională a României. Pentru elevii din învățământul preuniversitar a fost o zi obișnuită de vacanță. Nu și pentru doi elevi din clasa a X-a Instructor Sportiv de la Liceul Teoretic „Axente Sever”, care au alergat la Sibiu la a 10-a ediție a crosului nocturn Night Cross Challenge.

Cei doi axentiști sunt Neluțu Irimie și Vanesa Giangu, legitimați la Clubul Sportiv Școlar Mediaș. Aceștia au luat startul la categoria juniori 14-17 ani în proba de 9 kilometri, desfășurată în seara zilei de 23 august la Muzeul Civilizației Populare ASTRA din pădurea Dumbrava Sibiului. Dacă Neluțu Irimie, aflat la a doua sa participare la acest cros, s-a clasat pe poziția a treia cu timpul de 40 de minute și 4 secunde, colega sa Vanesa Giangu a câștigat cursa fără mari emoții, cu timpul de 38 de minute și 26 de secunde. Ea a fost secondată de altă medieșeancă, Denisa Cînpean.

Ediția aniversară Night Cross Challenge s-a adresat participanților cu vârste cuprinse între 5 și 75 de ani, urmărind să dezvolte o atitudine favorabilă sportului la nivelul comunității și să încurajeze un stil de viață activ.

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>