Drumul karatiștilor LTAS spre europeanul din Polonia a trecut prin … Scoția

5 sportivi ai clubului Ippon Mediaș au participat sâmbătă 21 septembrie 2024 la a 10-a ediție a Open-ului Scoției la karate. Competiția, găzduită de orașul Dundee și denumită Kanzen Cup, a reunit practicanți ai artelor marțiale din 5 state europene (Slovacia, Italia, România, Danemarca, Irlanda), un stat asiatic (Pakistan) și țările din componența Marii Britanii (Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord).

Delegația clubului Ippon Mediaș, condusă de antrenoarea Dora Maria Hanga, a avut în componență 2 foști axentiști (frații Andrei și Mihai Toma), 2 actuali axentiști (Andreea Dancu și Paul Muntean, ambii în clasa a IX-a Filologie) și pe Diana Dobrin. Pe parcursul competiției am remarcat și prestația unei alte absolvente a liceului nostru, Iulia Ivan, în prezent legitimată la clubul de karate Politehnica Cluj-Napoca, aceasta obținând aurul la kumite la categoria 18-20 de ani.

Dacă frații Andrei și Mihai Toma au confirmat și la acest turneu scoțian că sunt certitudini în domeniul karate-ului, surprizele plăcute au venit de la bobocii clasei de Filologie. Astfel sărbătoritul Paul Muntean din clasa a IX-a Filologie A a luptat pe teren de ziua sa de naștere, obținând aurul la categoria 16-17 ani și argintul la o categorie superioară de vârstă, respectiv 18-20 de ani. O prestație deosebită tot la kumite a avut și Andreea Dancu din clasa a IX-a Filologie B.

Îi felicităm pe sportivii clubului Ippon Mediaș, deopotrivă foști sau actuali axentiști, și le dorim mult succes la europeanul din Polonia, care se va desfășura în perioada 9-13 octombrie la Varșovia.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sari la conținut