Vanesa Giangu, primele victorii ale sezonului de toamnă

Luna septembrie a adus pentru Vanesa Giangu din clasa a X-a Instructor Sportiv un nou an școlar și noi concursuri de cros care i s-au potrivit ca o mănușă. Ne referim aici mai întâi la a 5-a Ediție CugiRace, competiție găzduită sâmbătă 7 septembrie 2024 de Poiana cu Goruni din orașul Cugir. La această probă sportiva axentistă s-a impus în cursa de de 10,5 kilometri.

Două săptămâni mai târziu la Luduș a avut loc a 17-a ediție a Trofeului „Ella Kovacs”, competiție interjudețeană pentru copii, cadeți și juniori, organizată de Federația Română de Atletism, Consiliul Județean Mureș, Primăria Luduș și Atletic Club Sportin Luduș. Vanesa Giangu a luat startul în proba de 3000 de metri la cadeți sub 18 ani și a trecut prima linia de final. De asemenea la start s-a aflat și Mario Armenean, tot din clasa a X-a Instructor Sportiv, care s-a clasat pe locul al 5-lea la proba de 3000 de metri.

Îi felicităm pe atleții clasei a X-a Instructor Sportiv și pe antrenorii lor de la CSȘ Mediaș și suntem convinși că vor obține în continuare rezultate deosebite în această toamnă.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sari la conținut