Jurnal de excursie – Albac 2015

Vineri 13 noiembrie..pentru cei superstiţioşi o zi plină de ghinioane. Nu şi pentru cei aproape 40 de elevi ai liceului nostru, care in jurul orei 15 s-au instalat în autocarul care îi ducea către Albac, judeţul Alba.

Excursia a fost organizată de elevii claselor a X-a din liceu, însă la ea au participat liceeni din toate clasele instituţiei noastre de învăţământ.

Excursia a debutat fără probleme, cu popasuri prin Blaj, Alba Iulia, Abrud, Arieş şi nu în ultimul rând destinaţia finală, pensiunea Perla Arieşului din Albac.

Această pensiune ne-a fost loc de popas şi de distracţie până la momentul încheierii excursiei.

N-au lipsit din meniu două nopţi (aproape) albe de discotecă, distracţie şi bună dispoziţie, ele alternând cu vizite interesante la Peştera Scărişoara, la Roşia Montană şi la Turda. Regretul cel mai puternic l-am simţit cu toţii duminică seara, atunci când autocarul ne-a adus la destinaţie. Cu siguranţă însă că asemenea excursii vor mai avea loc, următoarea fiind preconizată pentru organizatorii şi participanţii la Balul Bobocilor din acest an.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>