Axentisti premiați la Gala Tineretului si Sportului Sibian

Au fost poate numele cele mai intens rostite în domeniul sportului în anul 2022 la Liceul Teoretic „Axente Sever” datorită performanțelor sportive pe care le-au obținut. Două domenii sportive au ținut capul de afiș pentru unitatea noastră de învățământ, pentru cluburile Ippon Mediaș, CSȘ Mediaș/Mica Romă Blaj și nu în ultimul rând pentru municipiul Mediaș.

Este vorba de frații Andrei și Mihai Toma din clasa a XII-a Filologie, dar și de absolventa noastră Iulia Ivan, care au obținut rezultate deosebite în domeniul karate-ului. De asemenea atletismul a fost reprezentat cu cinste în anul 2022 de Iulia Mărginean din clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză și de Alexandra Hudea din clasa a X-a Științe Sociale.

Pentru sportivii axentiști, pentru antrenorii lor, pentru cluburile pe care le reprezintă, ziua de 2 decembrie 2022 a însemnat recunoașterea meritelor lor sportive într-o gală deosebită. Este vorba de Gala Tineretului și Sportului Sibian, desfășurată la Teatrul pentru Copii și Tineret Gong din Sibiu. Evenimentul a fost organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu alături de Asociaţia Internaţională de Tineret Become.

Îi felicităm din plin pe sportivii noștri și pe antrenorii lor pentru acest an excepțional și le dorim un an 2023 cu rezultate pe măsură, iar Iuliei Ivan, absolventă a unității noastre de învățământ, îi dorim multă baftă atât pe plan sportiv cât și la facultate.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>