Cerc metodic al profesorilor de franceza la biblioteca LTAS

„Vive la Roumanie”. Acesta a fost cu siguranță unul dintre mesajele transmise marți 29 noiembrie 2022 la Liceul Teoretic „Axente Sever”. Biblioteca franceză „Georgeta Bîrlogeanu” din cadrul unității noastre de învățământ a găzduit Cercul Metodic al profesorilor de Limba Franceză din Mediaș și din zona de nord a județului Sibiu, coordonat de Laura Pitariu, inspector școlar pentru limbi moderne.

La această activitate au participat profesorii de limba franceză din municipiul nostru și din împrejurimi, indrumați de doamna profesoară Minodora Beza de la Liceul Teoretic „Constantin Noica” din Sibiu. Participanții s-au bucurat de prezentările susținute de doamnele profesoare Alina Hațegan și Monica Moț în domeniul noilor repere metodologice care vizează conținuturile învățării la clasa a X-a.

Nu în ultimul rând cadrele didactice s-au bucurat de Ziua Internațională a Profesorilor de Limba Franceză, care este sărbătorită anual spre sfârșitul lunii noiembrie. Așa că putem spune și noi „Bonne fête à tous les professeurs de français!

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>