Leo Club Medias se (re)lanseaza in 2023

În urmă cu 4 ani se înființa la Liceul Teoretic „Axente Sever” primul club Leo, sub egida Lions Club România. Începutul pandemiei și faptul că membrii fondatori din anul 2019 au depășit vârsta de 18 ani au dus automat la radierea lor din clubul Leo, ceea ce a făcut ca activitatea acestui club să scadă simțitor.

Leo Club Mediaș a primit un nou impuls miercuri 11 ianuarie 2023, cu ocazia vizitei reprezentanților Leo District 124 România la unitatea noastră de învățământ. Aceștia au fost însoțiți de reprezentantele Lions Club Mediaș, Elena Tomoș și Charlotte Rizolu. Întâlnirea a fost găzduită de sala festivă a Liceului Teoretic „Axente Sever” cu participarea elevilor din clasele a IX-a și a X-a, elevi dornici de implicare în acțiuni de voluntariat.

Doamna Charlotte Rizolu i-a invitat pe axentiști să se înscrie in Clubul Leo și să se implice în acțiuni de voluntariat sub egida Lions Club, apreciind dorința acestora de a-i ajuta pe cei din jurul nostru. Elevii medieșeni au de partea lor tinerețea și acumularea de experiență în domeniul acțiunilor de voluntariat, putând să-și continue activitatea în marea familie Lions și după ce vor împlini 18 ani.

Cluburile LEO încurajează tinerii să deprindă calități de leadership prin participarea în activități de servicii sociale. Membrii unui club Leo conduc diverse proiecte în domeniile sănătății, pentru persoanele în vârstă, pentru copii, pentru persoane cu dizabilități, promovând și activități de dezvoltare personală. Clubul Lions Mediaș este al 20-lea club înființat la nivel național.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>