Ultima ora … procentul de promovabilitate la LTAS a crescut la 93,39%

Afișarea rezultatelor finale la examenul național de Bacalaureat a consolidat poziția de lider incontestabil al Liceului Teoretic „Axente Sever” ca promovabilitate. Acest procent a crescut de la 91,73% la 93,39%, ceea ce demonstrează buna pregătire a axentiștilor noștri.

Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat plasează Liceul Teoretic „Axente Sever” pe poziția a 7-a la nivel județean, lider incontestabil în zona de nord a județului (obținând constant în ultimii ani procente de promovabilitate peste 90%). De asemenea unitatea noastră de învățământ are 23 de medii peste 9, cele mai multe din zona de nord a județului.

Îi felicităm pe toți absolvenții care au promovat examenul maturității și au confirmat încă o dată pentru liceul nostru faptul că reprezintă cea mai bună unitate de învățământ din zona de nord a județului Sibiu, și le dorim mult succes pe viitor.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>