Alexandra Hudea și Iulia Mărginean au alergat 5000 de metri în Bănie

În perioada 8-9 iulie 2023 la Craiova s-a desfășurat etapa finală a Campionatului Național de seniori și tineret U23. Competiția a fost găzduită de stadionul de atletism „Nicolae Mărășescu” și s-a bucurat de participarea a 269 de atleți din partea a 82 de cluburi.

La etapa finală a Campionatului Național de seniori și tineret U23 au participat și 2 axentiști legitimate la Clubul Sportiv Școlar Mediaș. Este vorba de Alexandra Hudea din clasa a X-a Științe Sociale și de proaspăta noastră absolventă Iulia Mărginean. De data aceasta atletele de aur ale Mediașului au luat startul în finala de 5000 de metri iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate.

Alexandra Hudea a alergat cei 5000 de metri în 16 minute, 52 de secunde și 11 sutimi, timp care i-a adus titlul de campioană națională la tineret. De asemenea acest rezultat i-a adus Alexandrei titlul de vicecampioană națională la seniori. În ceea ce o privește pe Iulia Mărginean, proaspăta absolventă axentistă  s-a clasat pe poziția a 4-a la nivel național, cu timpul de 17 minute, 56 de secunde și 23 de sutimi.

Le felicităm pe atletele noastre și pe antrenorii lor pentru prestația remarcabilă din Bănie, prestație care s-a dovedit un excelent antrenament pentru Campionatele Balcanice U20 ale lunii iulie, respectiv pentru Campionatele Europene din luna august.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>