Gogutu și LTASRob gata de noul sezon de robotică

În toamna anului trecut lua naștere o nouă echipă de robotică la nivelul municipiului Mediaș. Este vorba de echipa LTASRob, formată dintr-un grup entuziast de elevi pasionați de robotică, iar această pasiune și-a primit confirmarea prin calificarea la Etapa Națională a BRD First Tech Challenge din martie 2023.

Noul sezon aduce noi provocări din partea reprezentanților celei mai mari competiții de robotică pentru liceeni din România, iar echipa LTASRob este gata să confirme buna impresie pe care a lăsat-o la prima ei participare. Sâmbătă 9 septembrie 2023 la Nord Events Center din capitală a avut loc lansarea oficială a sezonului al 8-lea al First Tech Challenge România, intitulat KICK OFF – Centerstage. Cu acest prilej a fost prezentat terenul de joc și regulile corespunzătoare sezonului 2023 – 2024, în prezența Danei Războiu, fondatoarea Asociatiei „Natie prin Educatie”.

Jocul aduce noi provocări pentru echipele de robotică de la liceele din România, însă componenții LTASRob și robotul Goguțu sunt obișnuiți cu provocările și sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun. Noi le ținem pumnii, le suntem aproape și le dorim succes în acest nou sezon de robotică.

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>