23 tineri premiati de Primaria Medias pentru rezultatele de la Bacalaureat si Evaluarea Nationala

Miercuri 20 septembrie 2023 la sediul primăriei municipiului Mediaș a avut loc premierea a 11 absolvenți de gimnaziu și 12 absolvenți ai liceelor medieșene care au obținut rezultate deosebite la Evaluarea Națională și la examenul de Bacalaureat.

La inițiativa primarului Gheorghe Roman, consilierii locali au votat la finele lunii august o hotărâre privind acordarea unor premii speciale fiecărui absolvent de gimnaziu sau liceu din municipiul Mediaș care a obținut media peste 9,50 la examenele naționale.

Între cei 23 de absolvenți care au primit din partea primăriei municipiului Mediaș o diplomă de excelență și un premiu de 1000 de lei s-au aflat și 4 axentiști. Distribuția lor a fost echilibrată, doi dintre absolvenți provenind de la profilul real și alți doi de la profilul uman.

Felicităm Primăria Municipiului Mediaș pentru această inițiativă de a răsplăti meritele absolvenților medieșeni, care, indiferent de ce liceu au absolvit, vor reprezenta cu cinste municipiul nostru în universitățile din România. Le dorim mult succes în viața studențească și-i așteptăm cu drag să revină in municipiul și în unitățile de învățământ în care s-au consacrat și în care au petrecut cei mai frumoși ani ai adolescenței lor.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>