„O floare pentru fiecare” de 14 februarie la LTAS

Luna Februarie este considerată de mulți oameni ca fiind luna iubirii datorită faptului că în timpul acesteia sărbătorim Ziua Îndrăgostiților și Dragobetele românesc. În acest sens echipa Consiliului Școlar al Elevilor de la Liceul Teoretic „Axente Sever” a organizat miercuri 14 februarie 2024 un eveniment deosebit, intitulat „O floare pentru fiecare”.

La începutul săptămânii echipa de conducere a Consiliului Școlar al Elevilor, formată din Iulia Sandu, Iulia Muntean, Ana Giurgiu și Sergiu Piștea au devenit mesagerii lui Cupidon pentru elevii unității noastre de învățământ care au dorit să-și arate dragostea și afecțiunea prin cea mai frumoasă și mai delicată floare posibilă, trandafirul. Aceste „mesaje”, publice sau anonime după preferința elevilor noștri, au ajuns la destinatari miercuri 14 februarie cu ajutorul echipei Consiliului Elevilor, aducând bucurie și emoție pe chipurile celor care le-au primit.

Președinta Consiliului Școlar al Elevilor Iulia Sandu și vicepreședinta Iulia Muntean din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză, alături de iar tandemul Ana Giurgiu – Sergiu Piștea din clasa a XI-a Științele Naturii au adoptat miercuri 14 februarie o ținută vestimentară în culorile roșu, alb și roz iar exemplul lor a fost urmat de numeroși alți elevi și nu numai.

Susținem demersul echipei de conducere a Consiliului Școlar al Elevilor din unitatea noastră de învățământ și-i îndemnăm pe axentiști să nu se oprească la zilele de 14 februarie sau 24 februarie pentru a-și arăta prietenia și afecțiunea, ci să facă aceste gesturi pe tot parcursul anului.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>