Fotbaliștii LTAS, locul 3 pe județ la ONSȘ

Liceul Teoretic „Axente Sever” are numeroși practicanți ai sportului, indiferent că vorbim despre fotbal, tenis de masă, atletism sau handbal. Iar acești sportivi, deopotrivă băieți și fete, se regăsesc atât la clasele cu profil vocațional cât și la celelalte specializări ale unității noastre de învățământ.

Joi 15 februarie 2024 echipa masculină a Liceului Teoretic „Axente Sever”, formată în special din elevi ai claselor a X-a, a participat la etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, găzduită de sala de sport a Liceului „Constantin Ioan Noica” din Sibiu. Din echipa axentiștilor fac parte Yanis Biri, Marius Ghiza, Sorin Moroșan, Sergiu Murgu, Lucas Nemeș, George Ogneriu și Darius Popescu, toți de la Instructor Sportiv, alături de Cristi Banea din clasa a IX-a Instructor Sportiv, Tudor Chișu din clasa de Științele Naturii intensiv Engleză și David Orlea din clasa a X-a Științe Sociale.

Fotbaliștii medieșeni au avut o prestație remarcabilă în fața unor echipe similare mult mai experimentate și încheiat competiția pe poziția a treia. Luna viitoare va fi rândul fetelor axentiste să lupte pentru calificarea la faza națională, într-o competiție găzduită vineri 15 martie 2024 de sala de sport a unității noastre de învățământ.

Îi felicităm pe fotbaliștii liceului nostru pentru prestația lor la faza județeană a ONSȘ la fotbal și le ținem pumnii strânși fetelor să reprezinte județul Sibiu la etapa națională a acestei competiții.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>