Teacher” Damian, posesoare a gradului didactic I

Perfecționarea cadrelor didactice a fost și rămâne una dintre prioritățile corpului profesoral al Liceului Teoretic „Axente Sever”. Pe lângă cursurile de perfecționare frecventate de cadrele didactice ale liceului nostru, un rol important îl are și susținerea lucrărilor de specialitate pentru obținerea gradului didactic I.

Marți 30 ianuarie 2024 această susținere a lucrării pentru obținerea gradului didactic I a fost realizată de doamna profesoară Iulia Damian. Sala festivă a Liceului Teoretic „Axente Sever” a găzduit prezentarea lucrării cu titlul „A modern approach to using games as a means of English language acquisition by young learners”, sau mai pe românește,  „O abordare modernă a jocului didactic ca modalitate de achiziție a limbii engleze ca limbă străină la vârsta școlarității mici”. Lucrarea a fost coordonată de Lector Universitar Doctor Maria-Teodora Creangă de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Din comisie au mai făcut parte doamna lector Ana-Blanca Ciocoi-Pop din cadrul aceleiași universități sibiene și doamna inspector Laura Pitariu de la Inspectoratul Școlar Județean Sibiu. Lucrarea s-a bucurat de aprecierea celor prezenți în sala festivă a liceului nostru, fiind notată cu 10.

O felicităm pe doamna profesoară Iulia Damian pentru obținerea gradului didactic I și implicit pentru pasul uriaș realizat in cariera didactică. Ne așteptăm ca anul viitor să realizeze același pas și alte 4 cadre didactice ale unității noastre de învățământ.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>