Concurs de ştafete la Liceul Axente

Sala de sport a Liceului Teoretic „Axente Sever” a găzduit vineri 13 mai 2016 Cupa Gimnazium, un concurs de ştafete şi parcursuri aplicative destinat elevilor ciclului primar şi gimnazial. La acest concurs au participat elevii şcolilor generale din municipiul Mediaş alături de profesorii de sport şi de inspectorul şcolar pentru Educație fizică și sport Mircea Galață. Timp de câteva ore copiii s-au întrecut probe de ştafetă care le-au pus in valoare abilităţile, viteza şi indemânarea, iar la final toţi elevii au primit diplome de participare. Activitatea a făcut parte din Festivalul Sportului Medieşean, fiind o acţiune distinctă in calendarul competiţional al anului 2016. Am surprins câteva imagini de la concursul desfăşurat in sala de sport a liceului nostru.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>