Miss si mister boboc 2016

Joi 3 noiembrie sala Traube a găzduit o nouă ediţie a Balului Bobocilor liceului nostru, tema acestui bal fiind mitologia. Sub titlul “The Legend of Mithologies” cele 12 perechi de boboci au intrat în pielea zeilor greci, egipteni, nordici sau asiatici. „Zeii” care au fost încoronaţi cu titlul de Miss şi Mister Boboc 2016 au fost Denisa Băcilă şi Andrei Nicula.

Denisa Băcilă este în clasa a IX-a a profilului de Filologie şi este pasionată de dans. Acest lucru a fost vizibil pe parcursul balului, atunci când alături de partenerul ei Bogdan Lupancu au realizat o coregrafie foarte apreciată de public pe coloana sonoră a piesei Larei Fabian, „Je suis malade”.

În ceea ce-l priveste pe câştigătorul titlului de Mister Boboc, Andrei Nicula, acesta este elev în clasa a IX-a a profilului de Ştiinţele Naturii intensiv Engleză. Deşi a intrat în pielea unui legendar conducător viking, Andrei a demonstrat că are un deosebit simţ al umorului, ironizându-i din plin pe reprezentanţii mitologiei antice.

Titlurile de Miss si Mister Boboc le-au fost înmânate de către câştigătorii Balului Bobocilor din 2014, respectiv Anda Veza şi Luca Vlad.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>