Axentiști calificati la olimpiada nationala de tenis de masa

Echinocțiul de primăvară a adus cu sine noi rezultate spectaculoase pentru practicanții tenisului de masă de la Liceul Teoretic „Axente Sever”. Astfel, joi 21 martie 2019 la sala clubului Romgaz Mediaș s-a desfășurat faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la tenis de masă pentru liceeni. La această competiție au participat elevi de la 3 licee din municipiul nostru (Liceul Teoretic Axente Sever, Liceul Tehnilogic Școala Națională de Gaz și Colegiul Tehnic Mediensis) dar și din Agnita și Sibiu.

Cei mai buni liceeni la tenis de masă s-au dovedit a fi axentiștii, care s-au impus atât la masculin cât și la feminin. La feminin liceul nostru a fost reprezentat de Andreea Dragoman din clasa a XII-a Științe Sociale și Diana Muntean din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză, în timp ce băieții au fost reprezentați de Andreeas Secetă din clasa a X-a Filologie intensiv Engleză și de Alin Baltag din clasa a X-a Științele Naturii.

Cei 4 sportivi s-au dovedit a fi cei mai buni jucători de tenis de masă la nivel de liceu. Astfel Andreea Dragoman și Andreeas Secetă s-au calificat la faza națională a O.N.S.S. la tenis de masă. Dacă Andreea Dragoman este deja un nume consacrat în lumea tenisului de masă, putem fi mulțumiți de faptul că și alți liceeni bat la porțile afirmării în acest sport.

Îi felicităm pe cei 4 axentiști care au reprezentat cu brio liceul nostru la tenis de masă, îi felicităm pe cei care s-au calificat mai departe și le dorim mult succes la faza națională. Olimpiada Națională a Sportului Școlar la tenis de masă pentru liceeni se va desfășura în perioada 24-27 aprilie 2019 la Târgu Secuiesc și Covasna.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>