Incepe admiterea la LTAS

Săptămâna 13-17 mai 2019 va fi una dintre cele mai încărcate pentru Liceul Teoretic „Axente Sever”. În acest interval de timp se vor susține atestatele profesionale pentru elevii claselor a XII-a Matematică-Informatică și a XII-a Filologie intensiv Engleză și de asemenea se va desfășura prima etapă a admiterii în clasa a IX-a la profilul vocațional de Instructor Sportiv.
Liceul Teoretic „Axente Sever” dă startul admiterii pentru viitorii absolvenți ai claselor a VIII-a. La jumătatea lunii mai viitorii elevi ai profilului sportiv au ocazia de a se înscrie la unitatea noastră de învățământ și de a susține probele de aptitudini.
Înscrierile vor avea loc în zilele de 13 și 14 mai 2019 la secretariatul liceului medieșean. Dosarul de înscriere va conţine următoarele acte :
- fişa de înscriere eliberată de şcoala de provenienţă
- aviz epidemiologic de la medicul de familie – vaccinări
- dovada medicală de la medicul de familie, cu parafa şi ştampila rotundă a unităţii medicale cu număr de înregistrare şi data eliberării în care să fie menţionat « Apt pentru efort fizic clasa cu profil sportiv » valabil 30 zile
- copie carte de identitate şi certificat de naştere.
- originalul şi copia xerox a legitimaţiei sportive tip a clubului pentru ramura sportivă practicată de candidat, cu viza anuală şi viza medicală pe ultimii doi ani (dacă deţin)
Susținerea probelor de aptitudini va avea loc în ziua de 15 mai 2019. Elevii care vor fi declarați admiși nu vor mai participa la repartizarea computerizată din cursul lunii iulie.
Admiterea în clasa a IX-a va continua în luna iulie prin repartizarea computerizată a absolvenților claselor a VIII-a care vor opta pentru celelalte 4 clase puse la dispoziție de unitatea noastră de învățământ. Este vorba de clasele specifice profilului real (Matematică-Informatică și Științele Naturii intensiv Engleză) și clasele specifice profilului uman (Filologie intensiv Engleză și Științe Sociale)

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>