Bronz pentru Iulia Ivan cu echipa natională la kumite

În perioada 20-23 iunie Slovacia a găzduit Campionatul Mondial de Karate WUKF. Competiția, ajunsă la a 8-a ediție, s-a desfășurat pe stadionul Nepela Arena din Bratislava. Delegația României a fost formată din 312 sportivi, 11 arbitri și 30 de antrenori.

Dintre cei 312 sportivi, 16 au provenit de la clubul sportiv Ippon Mediaș, fiind pregătiți de antrenoarea Dora Maria Hanga. Între aceștia s-a remarcat Iulia Ivan, elevă a Liceului Teoretic Axente Sever în clasa a IX-a la Științele Naturii intensiv Engleză.

Iulia Ivan a obținut medalia de bronz împreună cu echipa națională a României la kumite. De asemenea sportiva medieșeană a participat și individual la kata și kumite, cea mai bună performanță fiind poziția a 4-a la kata individual.

Campionatul Mondial de Karate WUKF de la Bratislava a reunit aproximativ 2000 de sportivi din 44 de țări de pe 5 continente. Iulia Ivan a reprezentat România și clubul Ippon Mediaș la categoria 14-15 ani.

Pentru Iulia Ivan urmează o scurtă perioadă de vacanță, urmată în luna august de un cantonament la Eforie Nord. Acest cantonament se desfășoară în vederea participării la Campionatul European de Karate WUKF care va avea loc în perioada 24-27 octombrie la Odense în Danemarca.

Felicitări Iuliei Ivan, felicitări sportivilor clubului Ippon Mediaș și antrenoarei Dora Maria Hanga, și mult succes la europene.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>