DE CE AȘ ALEGE PROFILUL DE INSTRUCTOR SPORTIV DE LA LICEUL TEORETIC „AXENTE SEVER” ?

Dacă pentru cei pasionați de sport alegerea ar fi una plauzibilă, cei care nu au avut până acum o legătură strânsă cu acest domeniu au poate nevoie de mai multe justificări. Domeniul sportului este în plină expansiune și îți oferă posibilitatea să lucrezi ca și angajat sau să-ți deschizi propria afacere în domeniul sportului și al sănătății.

1. O CARIERĂ ÎN DOMENIUL SPORTULUI, ca antrenor personal, instructor de fitness, aerobic, dans sau orice joc sportiv, îți oferă posibilitatea de a-i ajuta pe cei din jur și de a schimba, realmente, vieți. Nu ți-ar plăcea să primești de la oamenii din jurul tău energie pozitivă, grijă și atenție? Cu siguranță că da.

2. FACI CEEA CE-ȚI PLACE. Dacă ai făcut un sport de-a lungul vieții și ai o activitate fizică intensă, dacă mergi la orele de sport cu drag și aștepți cu nerăbdare să ajungi la următoarele ore, este posibil ca acest job să te fi ales înainte să îți dai seama. Și atunci de ce nu ai profita de pasiunea ta pentru sport, transformând-o în carieră? Atunci când faci ceea ce îți place, lucrurile sunt mult mai ușoare, iar succesul este mai ușor de atins.

3. POȚI ORICÂND SĂ-ȚI DEZVOLȚI PROPRIUL BUSINESS. Indiferent că alegi să fii angajat într-o sală sau o clinică medicală, poți oricând alege calea antreprenoriatului. Dacă alegi, de exemplu, să fii antrenor personal independent ești practic singurul tău șef, conduci propriul tău business. Și asta pentru că singur îți gestionezi timpul și îți maximizezi veniturile. Dacă iți construiești propriul brand de personal training sau programe de fitness poți să francizezi și să ai un venit pasiv din această acțiune.

4. PASIUNEA PENTRU SPORT ÎȚI POATE ADUCE VENITURI și atunci când călătorești sau mergi la studii în domeniu. Inovează sau găsește idei suficient de bune pentru a fi implementate și pentru a genera venituri. Scrie o carte bine documentată, creează o aplicație mobilă, gândește programe online. Acestea sunt câteva dintre opțiuni, dar suntem siguri că ești foarte creativ și vei găsi cu mult mai multe opțiuni.

5. LUCREZI ÎNTR-UN MEDIU POZITIV. Sportul este destinat oamenilor optimiști, care cred că prin el își pot schimba într-un mod sau altul viața, dar și celor care vor să-și găsească echilibrul, celor care speră, care aspiră către ceva mai bun. Prin urmare, profesând în domeniul sportului și al sănătății vei întâlni oameni pozitivi, din a căror energie te vei putea inspira chiar tu.

6. AI O VIAȚĂ ACTIVĂ ȘI SĂNĂTOASĂ! O carieră în domeniul sportului și al sănătății este o alegere câștigătoare. Pe lângă faptul că ai oportunitatea să îi ajuți pe cei din jur să-și atingă obiectivele, tu însuți îți vei menține sănătatea și spiritul energic.

Sperăm că sunt suficiente motive, astfel încât să alegi calea sportului și a sănătății. În plus, imediat ce ai obținut o diplomă de antrenor personal sau instructor sportiv poți începe să-ți dezvolți cariera profesională.

Dacă te-am convins, poți participa la admiterea organizată de Liceul Teoretic „Axente Sever” pentru clasa cu profil sportiv.

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>