Iulia Mărginean și Alexandra Hudea, la startul Trofeului Opitergium

Sâmbătă 17 septembrie 2022 orașul italian Oderzo a găzduit a 5-a ediție a Trofeului Opitergium, competiție europeană de cros pe distanța de 5 kilometri.

Competiția a fost destinată sportivilor sub 20 de ani, iar la startul acestui cros pe șosea au participat și 2 atlete medieșene. Este vorba de Iulia Mărginean din clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză și de Alexandra Hudea din clasa a X-a Științe Sociale.

Iulia Mărginean a încheiat competiția pe poziția a 8-a, cu un total de 17 minute și 17 secunde, în vreme ce Alexandra Hudea a terminat proba de cros cu un timp de 17 minute și 43 de secunde.

Iulia Mărginean și Alexandra Hudea sunt eleve ale Liceului Teoretic „Axente Sever” și sunt sportive cu dublă legitimare, la CSȘ Mediaș și respectiv la Atletic Club Mica Romă din Blaj.

Crosul de la Oderzo a constituit un bun prilej de antrenament pentru atletele medieșence în perspectiva competițiilor care se vor desfășura în toamna anului 2022, motiv pentru care le dorim mult succes sportivelor noastre.

Prof. Schiau Constantin

 

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>