Ciprian Varga, în top 20 pe tara la alergare montana

Sâmbătă, 29 aprilie 2023, municipiul Câmpulung Moldovenesc a găzduit prima etapă a Campionatului Național de Alergare Montană dedicat seniorilor și categoriilor sub 23, respectiv sub 20 de ani. Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Atletism în parteneriat cu clubul CSM Rarăul, cu sprijinul Primăriei Câmpulung Moldovenesc.

La startul Campionatului Național de Alergare Montană s-a aflat și un reprezentant al județului Sibiu. Este vorba de Ciprian Varga din clasa a XI-a Instructor Sportiv, legitimat la Clubul Sportiv Școlar Mediaș.

Atletul medieșean a concurat la categoria Under 20 și a alergat pe distanța de 7600 de metri, pe care i-a parcurs în 42 de minute și 14 secunde. Acest timp l-a plasat pe Ciprian Varga pe poziția a 19-a la alergare montană.

În urmă cu o săptămână sportivul axentist a reprezentat județul Sibiu la etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la cros, competiție desfășurată la Botoșani.

Îl felicităm pe Ciprian Varga pentru rezultatul obținut în prima etapă a Campionatului Național de Alergare Montană și îi dorim să obțină rezultate cât mai bune în continuare.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>