Două axentiste vor fi studente vara aceasta la UBB Cluj

Sunt eleve în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Axente Sever”, una la Filologie iar cealaltă la Științele Naturii intensiv Engleză. Sunt studioase, sunt pasionate de ceea ce învață și sunt deschise spre noi orizonturi. Un asemenea orizont va fi explorat în această vară, la a 16-a ediție a Junior Summer University Cluj Napoca.

Ne referim aici la Emanuela Hang de la Filologie și la Antonia Danciu de la Științele Naturii intensiv Engleză. Cele două axentiste, pasionate de activități extrașcolare și de un viitor academic, au fost selectate să participe, în perioada 19 iulie – 2 august 2023, la cursurile universității de vară de la Cluj-Napoca. Antonia a optat pentru Facultatea de de Chimie și Inginerie Chimică iar Emanuela s-a regăsit pe listele Facultății de de Sociologie și Asistență Socială.

Le felicităm pe axentistele noastre pentru că au fost selectate la a a 16-a ediție a Junior Summer University și le dorim să aibă parte de experiențele minunate presupuse de viața de student.

Junior Summer University, proiect derulat de Organizația Studenților din Universitatea „Babeș-Bolyai” le oferă absolvenților de clasa a XI-a șansa de a experimenta două săptămâni de studenție într-unul dintre cele mai iubite orașe de către tineri. Elevii claselor a XI-a pot lua contact cu mediul academic clujean şi învăţământul superior din UBB, dându-le ocazia să aleagă în mod conştient facultatea pe care o vor urma.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>