Universitatea Tehnică din Cluj caută studenti printre axentisti

Vineri, 12 mai 2023, municipiul Mediaș a fost vizitat de reprezentanții Facultății de Inginerie Electrică din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Reprezentanții facultății au poposit în sala festivă a Liceului Teoretic „Axente Sever” și le-au vorbit elevilor prezenți despre oferta educațională pentru anul universitar 2023-2024.

Prezentarea facultății a cuprins și aspecte ale programelor educaționale existente în cadrul Universității Tehnice, un accent deosebit căzând pe domenii precum Electrotehnică, Instrumentaţie şi Achiziţia Datelor, Electronică de Putere şi Acţionări Electrice și Electromecanică.

Oferta educațională a Facultății de Inginerie Electrică a trezit interesul viitorilor absolvenți ai liceului nostru, îndeosebi de la profilul real, și este posibil ca unii dintre aceștia să se îndrepte spre studii superioare în cadrul Universității Tehnice.

Facultatea de Inginerie Electrică este una dintre cele 9 instituții din cadrul Universității Tehnice din Cluj Napoca, și a primit această denumire în anul 2005.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>