5 clase de axentiști în vizită la Cluj Napoca

Săptămâna Altfel a început puțin mai devreme pentru elevii din 5 clase ale liceului nostru. Sâmbătă, 20 aprilie 2024, axentiștii din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a Matematică-Informatică, intensiv informaică, a IX-a Științele Naturii intensiv Engleză și a XI-a Științele Naturii, însoțiți de diriginții lor, au desfășurat o activitate extrașcolară la Cluj-Napoca.

Concret, elevii liceului nostru au participat la evenimentul numit „Sâmbăta Experimentelor”, organizat de Facultatea de Fizică din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Activitățile au fost găzduite de clădirii centrale a UBB și au trezit curiozitatea și interesul axentiștilor noștri.

Aceștia au vizitat și Grădina Botanică Alexandru Borza, unde au admirat explozia de culori dată de înflorirea lalelelor, narciselor și magnoliilor, alături de serele instituției. Nu au lipsit nici observațiile corpurilor cerești la Observatorul astronomic din cadrul Universității, acolo unde liceenii medieșeni au descoperit o parte din tainele universului.

Axentiștii au revenit târziu în noapte de la Cluj Napoca, mulțumiți de activitatea extrașcolară la care au participat și pregătiți totodată de activitățile extrașcolare care vor avea loc la unitatea noastră de învățământ în perioada 22-26 aprilie, cu ocazia programului Săptămâna Altfel.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>