Elevii de la Științe Sociale dau viață unui petic verde din LTAS

Liceul Teoretic „Axente Sever” se dovedește în continuare o Eco-Școală, dedicată și preocupată de protejarea mediului înconjurător și de înfrumusețarea spațiilor verzi ale liceului.

În acest sens în Săptămâna Altfel elevii claselor a IX-a și a XI-a Științe Sociale alături de doamnele diriginte au amenajat spațiul verde de la intrarea unității noastre de învățământ prin plantarea mai multor panseluțe și alte plante viu colorate. Florile au fost plantate și în suporturile etajate care se află la intrarea principală a liceului nostru. Astfel a fost pus în aplicare codul eco al liceului, care susține că ”Dacă vrem un parc mai frumos în curtea scolii, îl amenajăm noi!”.

Plantarea florilor contribuie la înfrumusețarea curții școlii și la educarea elevilor în adoptarea unei atitudini ecologice față de mediu. Cu siguranță că vor urma și alte asemenea acțiuni dedicate protejării și înfrumusețării mediului înconjurător.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>