Patru brazi împodobiţi la Liceul Axente

La iniţiativa Consiliului Elevilor din cadrul Liceului Teoretic Axente Sever, de Moş Niculae au fost împodobiţi 4 brazi în liceul nostru. Cei 4 brazi corespund celor 4 ani de studiu din liceu iar primii care au dat tonul împodobirilor au fost elevii claselor a XII-a. Ulterior şi elevii celorlalte clase ajutaţi de cadrele didactice s-au întrecut în împodobirea în culori cât mai vii a brazilor din curtea unităţii noastre de învăţământ. Anna Mihalache, preşedintele Consiliului Elevilor, a declarat că s-a urmărit implicarea unui număr cât mai mare de elevi în realizarea acţiunilor dedicate sărbătorilor de iarnă, şi că în paralel s-a organizat şi o strângere de fonduri pentru ajutorarea persoanelor vârstnice de la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din municipiul nostru. Am surprins câteva imagini de la acţiunea de Moş Niculae, legată de împodobirea celor 4 brazi din curtea Liceului Teoretic Axente Sever.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>