Exercițiu de Debate in cabinetul de geografie al LTAS

Săptămâna 4-10 mai s-a desfăşurat sub genericul Săptămâna de acțiune pentru educație. Una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a vizat un exercițiu de Debate între cei mai buni participanți ai liceului nostru. Andrada Bîrcea, Andrada Kiss, Alexandra Băcilă, Lazăr Sergiu, Anna Mihalache și Andrei Catrina s-au impărțit in două echipe – guvernul și opoziția – și au adus argumente pro si contra la moțiunea pe tema „Manualele școlare ar trebui puse pe suport electronic”.

Dezbaterea a avut loc în cabinetul de geografie al Liceului Axente, la ea asistând elevii claselor a IX-a Instructor Sportiv, a X-a Matematică Informatică și a XI-a Matematică Informatică.

Exercitiul de Debate s-a dovedit deosebit de util în condițiile în care cei 6 elevi participă joi 14 mai la o campanie dedicată educației, campanie care va fi găzduită de Primăria Municipiului Mediaș.  Evenimentul poartă titlul „Dreptul la educație” integrat în programul Campaniei Globale pentru Educație, sub sloganul ”Votăm pentru educație!”. Campania din acest an își propune să promoveze importanța dreptului la educație ca prioritate a comunității mondiale pentru perioada 2000 – 2030.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>