Gaudeamus igitur, juvenes dum sumus…

Aceste versuri au răsunat pe holurile liceului nostru şi la Sala Traube în cursul zilei de joi 28 mai 2015. Motivul este foarte simplu, a fost ultima zi din viaţa de liceeni pentru elevii claselor a XII-a. Îmbrăcaţi în robele de absolvire, conduşi în sălile lor de elevii claselor a XI-a, care le-au împodobit festiv, liceenii din a XII-a şi-au desfăşurat ultima oră de dirigenţie.

Emoţii, lacrimi, amintiri, toate i-au copleşit pe cei care de azi înainte sunt absolvenţi ai Liceului Teoretic „Axente Sever”.  Toate cele 5 clase s-au reunite în sala festivă, unde glasurile celor 139 de absolvenţi au cântat la unison Gaudeamus Igitur. A urmat apoi cursul festiv găzduit de sala Traube, unde diriginţii au strigat pentru ultima dată catalogul.

Mult succes absolvenţilor noştri la toate examenele vieţii, primul dintre acestea fiind examenul de bacalaureat din sesiunea iunie-iulie.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>