Moş Crăciun şi crăciuniţele din 11 Filo au colindat Pediatria

La iniţiativa elevilor clasei a XI-a Filologie şi cu sprijinul doamnei profesoare Elena Hulpuş şi a părintelui Romeo Guliman de la Spitalul Municipal Mediaş, axentiştii noştri s-au transformat pentru o zi în Moş Crăciun şi crăciuniţe.

Elevele de la filologie au obţinut mai multe donaţii în urma cărora s-au gândit să aducă o rază de speranţă şi de bucurie copiilor aflaţi în evidenţa secţiei de Pediatrie a Spitalului Municipal Mediaş.

Pe baza acestor donaţii au fost achiziţionate dulciuri şi produse alimentare care au fost depozitate temporar în biblioteca unităţii noastre de învăţământ. Apoi în ziua de joi 17 decembrie elevii clasei a XI-a Filologie au realizat pungi de cadouri iar unul dintre puţinii băieţi de la filo a îmbrăcat costumul lui Moş Crăciun. Axentiştii noştri au ajuns la etajul 4 al Spitalului Municipal, la secţia de Pediatrie, unde au colindat şi au oferit pungile de cadouri tuturor copiilor aflaţi internaţi în unitatea spitalicească.

A fost o experienţă de neuitat pentru 11 filo, aceştia redescoperind plăcerea de a dărui şi de a aduce zâmbete pe chipurile inocente ale copiilor. Asistentele ne-au primit şi ele cu cozonaci şi au colindat alături de noi, intrând în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>