Liceul Axente calificat la faza naţională a concursului Sanitarii Pricepuţi

Liceul Teoretic „Axente Sever” a participat vineri 13 mai la etapa judeţeană a concursului Sanitarii Pricepuţi, desfăşurat la Palatul Copiilor din Sibiu. La acest concurs au participat 15 echipaje de la şcolile şi liceele din judeţ. Echipajul liceului nostru, îndrumat de doamna profesoară Delia Duma a avut o prestaţie excepţională şi s-a calificat la faza naţională. Din acest echipaj fac parte elevele Diana Borza, Anamaria Bajcsi, Laura Eftincă, Ştefania Grosuleac, Adela Katay şi Anca Pop, toate din clasa a IX-a Ştiinţele Naturii.
“Sanitarii Pricepuţi” este singurul concurs pentru sănătate şi prim ajutor care se desfăşoară în şcolile din România. Este un program cu o tradiţie de 47 de ani. Concursul este organizat de Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, împreună cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice,  Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Afacerilor Interne. Faza naţională a concursului va avea loc în luna iulie la Poiana Pinului, judeţul Buzău.

 Felicitări reprezentantelor liceului nostru, felicitări doamnei profesoare Delia Duma şi mult succes la faza naţională a Sanitarilor Pricepuţi.Prof. Schiau Constantin

 

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>