Liceul Axente a dat campioana naţională la tenis de masă

Municipiul Buzău a găzduit în perioada 20-22 mai Campionatele Naţionale de Juniori la tenis de masă. Cu acest prilej Andreea Dragoman, elevă în clasa a IX-a Ştiinte Sociale şi legitimată la clubul sportiv Romgaz Medias, a cucerit două titluri de campioană naţională, atât la simplu fete cât şi la dublu. Sportiva pregătită de antrenorul Gheorghe Vaida s-a impus la dublu alături de Adina Diaconu, reprezentanta Liceului cu Profil Sportiv Slatina. Andreea Dragoman a participat şi la concursul de dublu mixt, unde a obţinut locul al treilea alături de sportivul Rareş Şipoş.

Axentista noastră se dovedeşte a fi una dintre cele mai emblematice sportive ale municipiului Mediaş, având evoluţii deosebite atât pe plan intern cât şi în competiţiile internaţionale. La inceputul acestui an Andreea Dragoman a fost desemnată Medieşeanul anului 2015 în sondajul organizat de televiziunea locală Nova Tv.

Felicitări Andreea, felicitări antrenorului Gheorghe Vaida şi mult succes în competiţiile care vor avea loc in acest an în domeniul tenisului de masă.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>