Andreea Dragoman, campioană mondială la tenis de masă

Andreea Dragoman şi-a trecut în palmares un nou titlu, acela de campioană mondială la tenis de masă. Competiţia destinată junioarelor s-a desfăşurat în Africa de Sud la Cape Town, în perioada 30 noiembrie – 7 decembrie. Andreea Dragoman, elevă în clasa a X-a a profilului Ştiinte Sociale de la liceul nostru, a ajuns până în finala competiţiei de dublu alături de Adina Deaconu, fiind singurele reprezentante ale Europei în fazele superioare ale campionatului mondial.

În finala de miercuri 7 decembrie Andreea Dragoman şi Adina Deaconu s-au impus cu scorul de 4-2 în faţa echipei similare a Japoniei. Astfel selecţionata Romaniei, condusă de antrenorul Petre Arnăutu, a obţinut prima medalie de aur la un Campionat Mondial de juniori. Felicitări Andreea, felicitări fetelor, suntem mândri de voi.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>