Teodora Popa, a 12-a pe țară la șah

În perioada 11-14 mai municipiul Giurgiu a găzduit Olimpiada Națională de Șah pentru liceeni. La această competiție au participat elevi din 36 de județe ale țării, elevi cu numeroase participări naționale și internaționale. Județul Sibiu a fost reprezentat de Teodora Popa, elevă a Liceului Teoretic “Axente Sever”. Teodora a avut o prestație meritorie, reușind să câștige 4 din cele 7 runde ale olimpiadei. Astfel reprezentanta județului nostru s-a clasat intre primele 12 șahiste la nivel național, obținând un premiu special al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Teodora Popa este elevă in clasa a XI-a la Liceul Teoretic Axente Sever, la profilul Științele Naturii, și este legitimată la clubul de șah Tera Șah Mediaș. În acest an Teodora s-a mai calificat la olimpiadele naționale de geografie și religie, obținând premiul special al olimpiadei de geografie desfășurată la Oradea.

Pentru Teodora Popa participarea la olimpiada națională de șah a reprezentat îndeplinirea uneia dintre cele mai arzătoare dorințe, șahul fiind, alături de geografie, activitățile preferate ale elevei axentiste. Felicitări Teodora și mult succes la competițiile care vor mai avea loc în acest an!

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>