Seara Hollywood Night LTAS

La capătul a mai bine de o lună de pregătiri și repetiții mult după încheierea programului școlar, vineri 9 noiembrie 2018 la sala Traube a avut loc decernarea premiilor Hollywood Night pentru cei 16 boboci ai liceului nostru. Este vorba de tema Balului Bobocilor ediția 2018 la LTAS. Timp de peste 2 ore, cele 8 perechi au defilat pe covorul roșu al starurilor Hollywood și s-au întrecut în probele pregătite de organizatorii claselor a 11-a. Juriul a apreciat prestația bobocilor liceului nostru și au acordat următoarele premii:

Premiul de popularitate: Andreea Duma și Mario Lazăr

Premiul al 3-lea: Raluca Lăpădat și Tudor Goage

Premiul al doilea: Andrada Vaschi și Adrian Notar.

Titlul de Miss Boboc 2018 LTAS i-a revenit Franciscăi Ienei din clasa a IX-a Filologie, în vreme ce titlul de Mister Boboc a fost dobândit de Fabian Szocaci din clasa a IX-a Matematică Informatică.

Felicitări bobocilor, felicitări organizatorilor din clasele a XI-a, felicitări și diriginților pentru implicarea de care au dat dovadă in organizarea ediției 2018 a Balului Bobocilor de la Liceul Teoretic „Axente Sever”.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>