Weekend plin de rezultate spectaculoase pentru sportivii axentisti

Al doilea sfârșit de săptămână al lunii octombrie a adus cu sine participarea elevilor liceului nostru la diferite competiții de karate, kickboxing sau handbal. Axentiștii s-au întors cu medalii de la Bistrița sau Chitila, și chiar dacă la handbal echipa de junioare 1 a suferit o infrângere în campionat, jocul axentistelor îndrumate de antrenorul Mihai Moldovan începe să funcționeze tot mai bine după plecarea unor jucătoare precum Andreea David sau Rafaela Duțu.

Camelia Streza din clasa a XII-a Științe Sociale a participat sâmbătă 12 octombrie 2019 la Cupa Armura Mix Kombat la kickboxing, competiție găzduită de Sala Polivalentă din Bistrița. Camelia a obținut medalia de aur la acest concurs la categoria minus 55 kilograme adulți, contribuind la salba de medalii obținute de sportivii clubului Dragon Fight Academy Mediaș.

Tot medalii de aur, de data aceasta la karate WUKF, au obținut și axentiștii care au participat sâmbătă 12 octombrie la ediția a 8-a a Cupei Chitila. Iulia Ivan la categoria 16-17 ani și Mihai Toma la categoria 14-15 ani au obținut medalii de aur, în vreme ce Andrei Toma a obținut argintul la categoria 14-15 ani. De asemenea Iulia Ivan a obținut și o medalie de bronz la kata.

După cum se știe, Andrei și Mihai Toma sunt elevi în clasa a IX-a Filologie intensiv Engleză iar Iulia Ivan este in clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză. Cei 3 axentiști sunt componenți ai clubului CS Ippon Medaș, fiind antrenați de Dora Maria Hanga și de Dorin Țichindelean.

Ziua de 13 octombrie 2019 s-a dovedit una cu ghinion pentru componentele lotului de junioare 1 ale clubului de handbal CSȘ Mediaș. Jucătoarele pregătite de antrenorul Mihai Moldovan au fost învinse pe teren propriu de HCM Craiova cu scorul de 44-30. Este însă de remarcat îmbunătățirea relațiilor de joc dintre handbalistele axentiste, odată cu retragerea unor jucătoare importante care au trecut între timp la categoria senioare.

Din lotul CSȘ Mediaș fac parte axentiste precum Andreea Duma, Andreea Popescu, Teodora Paucean, Denisa Szabo, Adina Nicoară, Alexia Jiga, Daciana Rus, Adina Tudor sau Mădălina Luca. Următorul joc al handbalistelor de la CSȘ Mediaș va avea loc duminică 20 octombrie in deplasare, in compania formației LPS Slatina.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>